Kılavuz Hatice Anaokulu
Dadaloğlu Mahallesi 2577 Sokak No 8 Yüreğir Başkent Hastanesi Civarı Tahsilli Şehit Hulusi Emre Dilci İlkokulu Bitişiği Yüreğir / ADANA

VİZYON

GELECEĞİN UMUT ÇİÇEKLERİ İÇİN SEVGİYLE EL ELE.Mükemmelliğin adresi olan ,dünyada İLK’leri ve EN’leri yaşatarak, ülkemizi temsil eden çağdaş ve nitelikli bireyler yetiştiren erken çocukluk eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Okulumuzda; çocukların yaparak yaşayarak, kendilerini baskı altında hissetmeden özgürce hareket edebilecekleri bir eğitim ortamı hazırlayarak, özgüvenli, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, sevgi saygı ve hoşgörüyle yetişmiş, çevreye ve doğaya duyarlı, ülke kültürüne ve milli değerlerine bağlı insani değerlerle donatılmış, yurt ve bayrak sevgisi olan, Atatürkçü düşünce yapısını içselleştirmiş, demokratik, laik ve insan haklarına saygılı, girişimci ve üretken, işbirliğine açık, kendi kendine yetebilen, tüm gelişim alanlarında yeterli, problem çözme becerisi gelişmiş, bilgiye ulaşmayı bilen yaratıcı bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :ikili yarım gün gruplar

ikili yarım gün gruplar